Wachtdienst

Wachtdienst

 

In Antwerpen, Schoten en Stabroek, zijn huisartsenwachtposten actief gedurende het weekend (van vrijdag 19 uur tot maandag 8 uur) en op feestdagen (de voorgaande avond 20 uur tot de volgende dag 8 uur).  Gezien de corona-epidemie werken deze wachtposten momenteel met gesloten deuren.

In geval van dringende medische hulp gebruikt u nog steeds het noodnummer 112!

De Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord is bereikbaar van vrijdagavond 19 uur tot en met maandagmorgen 08 uur op het nummer:

03 296 13 00

Ook op feestdagen en brugdagen is de wachtpost geopend. U mag niet naar de wachtpost gaan zonder afspraak.
Neem eerst telefonisch contact op.
Meer informatie kan u vinden op https://www.hwpantwerpen.be.

U vindt de dokter met wachtdienst in de Huisartsenwachtpost Antwerpen Noord, naast de spoed van het ZNA Jan Palfijn te Merksem, Lange Bremstraat 70.

 

Onze praktijk is volledig ingeschakeld in de wachtdienst van de Huisartsen Antwerpen Noord. Inwoners van Ekeren Luchtbal, Hoevenen, Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Merksem en Schoten kunnen van maandag tot donderdag vanaf 19.00 uur tot 7.00 uur de volgende dag, beroep doen op de wachtdienst 0900 10 512*.

* 0,50 eurocent/minuut

Maak van de wachtdienst uitsluitend gebruik wanneer het niet mogelijk is te wachten tot de normale openingstijden van de praktijk van uw huisarts.

De dienst spoedgevallen in een ziekenhuis is er uitsluitend voor levensbedreigende noodsituaties en niet voor dagelijkse problemen.